MANIĆ-TISA 63
2021
Online prijave
PRIJAVE ZA TAKMIČENJE U PECANJU
Primerak ispravno popunjene uplatnice
Vaša prijava postaje validna kada uplata kotizacije bude vidljiva na našem bankovnom izvodu.
Propozicije takmičenje
– Takmičar može pecati sa maksimalno tri štapa sa po max 2
udice.
– Takmičarska mesta se određuju žrebom.
– Čuvarka mora biti končana da ne ošteti ribu.
– Manić mora biti živ ako proguta udicu najlon se seče i riba se
takva vraća u vodu posle merenja.
– Sva upecana riba se nakon merenja vraća u vodu.
– Meri se ukupna kilaža a nagrađuje se i najveći Manić.
PRIJAVE ZA TAKMIČENJE U NADEVANJU KOBASICE
Primerak ispravno popunjene uplatnice
Vaša prijava postaje validna kada uplata kotizacije bude vidljiva na našem bankovnom izvodu.
Propozicije takmičenje
Na posebno uređenim takmičarskim pozicijama imaće zadatak da pripreme i ispeku sveže kobasice koje će žiri ocenjivati. Organizator obezbeđuje 5 kg svežeg svinjskog mesa, 10 metara creva za nadevanje, PVC posudu i uređeno takmičarsko mesto. Takmičari donose svoju mašinu za mlevenje mesa, dasku za sečenje, noževe, punilicu i začine. Ekipe treba da predaju žiriju parče od 30 cm pripremljene i ispečene kobasice, a ostatak zadržavaju za sebe. Žiri će ocenjivati sam proces pravljenja kobasice, njen estetski izgled, ukus i strukturu pečene kobasice. Obezbeđene su nagrade za prva tri osvojena mesta, ali biće i specijalnih nagrada.
Uradi sam i Takmičenje u nadevanju kobasica
Aleksandar
063 19 08 916
Takmičenje u pecanju
Nenad
065 80 83 395
Smeštaj i prenoćište
TOO Novi Bečej
023 773 522
Marketing, akreditacije, program
063 517 276