Karavan zanatskog piva kreće 14. avgusta! Prijave izlagača u toku

Karavan zanatskog piva

Poštovani proizvođači zanatskog piva,

pozivamo vas da budete deo ovogodišnjeg karavana zanatskog piva na sledećim manifestacijama:

– Festival zanatskog piva, Nova Pazova (Centar grada) 14.-15.8.
– Festival zanatskog piva, Zrenjanin (Big shoping centar) 20.-22.8.
– Ulica zanatskog piva, Novi Bečej (Velikogospojinski dani) 26.-29.8.

Pomenute manifestacije imaju za cilj promociju kraft pivarstva u Srbiji i osnaživanje ove privredne grane posebno pogođene korona krizom u proteklom periodu. Izložbeno prodajni deo manifestacija obuhvatiće pre svega zanatske pivare Srbije, prateću opremu za proizvodnju zanatskog piva, hranu i zanate koji su usko povezani sa tom vrstom zanatske delatnosti.

Izložbe prati kvalitetna produkcija, profesionalna binska oprema i tonska režija. U odabranom muzičkom program učestvovaće afirmisani autorski i tribute bendovi zabavne muzike, DJ-evi i animatori. Radi animacije publike svako veče organizovaćemo neko od takmičenja koja prate festivale zanatskih piva kao što su brzo ispijanje krigle piva, sportsko obaranje ruke i sl.

Za sve izlagače obezbeđeni su štandovi dimenzija 2,5 x 1,25 m. Uz svaku drvenu štand kućicu obezbeđeni su šankovi, strujni priključci i rasveta. Obezbeđeno je čuvanje štandova van radnog vremena i hladnjača za odlaganje piva.

Učešće na Festivalima zanatskog piva u Novoj Pazovi i Zrenjaninu je besplatno dok ćemo vas za Ulicu zanatskog piva u Novom Bečeju obavestiti naknadno. Broj učesnika je ograničen.

Rok za prijave je 1.8.2021. godine.

Prijave (Naziv izlagača, Maesto i adresa, Naziv manifestacije, Kontakt osoba) slati na email: binmarketing.ns@gmail.com.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.