MANIĆ-TISA 63 sa rekordnim brojem takmičara i posetilaca

Završena je 8. međunarodna manifestacija MANIĆ-TISA 63 na Tisi. Ove godine sa najvećim brojem učesnika od 2012. godine kada je i počeo da se održava ovaj ribolovački gastro skup kod Novog Bečeja.

Sjajan odziv takmičara, čak 72 u zimskom pecanju Manića, te 24 tima koji su se takmičili u nadevanju pikantne kobasice, dokaz je da smo svih ovih godina u Klubu ljubitelja reke Tise “Tisa 63” radili dobru stvar na koju ljudi iz godine u godinu reaguju sve bolje.

Pobednici takmičenja u pecanju i nadevanju kobasica MANIĆ-TISA 63 2019. godine su…

1. Dejan Babin, Zrenjanin
2. Branislav Čubrilo Rus, Nakovo

Pobednik u nadevanju kobasica je Radivoj Jakovljević iz Novog Sada!

Druga je ekipa Verci iz Vere (Hrvatska), a treće mesto je osvojila ekipa Veseli bećari iz Valpova (Hrvatska).

Tu su i dobitnici drugih priznanja…

Prvak treninga za takmičenje u pecanju: Nandor Samoši, Bačka Palanka
Najveća riba: Nandor Samoši, Bačka Palanka
Najmlađi učesnik takmičenje u pecanju: Vukašin Pecarski, Novi Bečej
Ženski takmičar: Anamarija Pap, Novi Bečej
Ženski takmičar: Pintarič Romana, Slovenija
Najuverljivija ribolovačka priča: Dejan Babin, Zrenjanin

Pored velike zahvalnosti koju dugujemo takmičarima i posetiocima popularnog “Manića” ovom prilikom želimo da uputimo poruku zahvalnosti i brojnim sponzorima i prijateljima manifestacije koji su godinama sa nama.

Posebnu zahvalnost dugujemo pokroviteljima koji su prepoznali vrednost festivala i koji nas godinama podržavaju u nastojanjima da oplemenimo turističku ponudu ovog regiona, a to su Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Opština Novi Bečej, MZ Novi Bečej, TOO Novi Bečej i TOO Bečej. 

Sledeći susret zakazujemo za decembar 2020. godine!

Najbolje želje povodom predstojećih novogodišnjih praznika želi vam organizacioni tim manifestacije MANIĆ-TISA 63.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.