Novo u našoj ponudi usluga! Web dizajn i online marketing usluge

Odnedavno smo u portfolio usluga koje smo u mogućnosti da pružimo našim klijentima i partnerima uvrstili i usluge web dizajna i online odnosno internet marketinga.

S obzirom da je domen marketinga i promocije na Internetu već nekoliko godina sastavni deo svakog ozbiljnog nastupa na tržištu, odlučili smo da, u saradnji sa našim partnerima, i ove usluge uvrstimo u našu ponudu.

Time smo zaokružili set usluga i kompletirali sve ono što je potrebno kako bi realizacija vaše manifestacije, koncerta, izložbe ili bilo koje druge vrste događaja bila sprovedena po najvišim standardima i sa najvećim efektima po vaše poslovanje.

Od web dizajna (sa posebnim naglaskom na mobilnom web dizajnu), hostinga i tehničke administracije vašeg web sajta, preko osmišljavanja i kreiranja nastupa na društvenim mrežama, marketinga putem sadržaja, optimizacije za pretraživače (SEO) i email marketinga, do kreiranja i menadžmenta online advertajzinga (SEM) i reklamanih kampanja na društvenim mrežama, nudimo integrisan pristup predstavljanju vaše manifestacije na Internetu kao jednom od danas najzahvalnijih kanala promocije poslovanja gde najbrže i najjeftinije možete dopreti do vaše ciljne grupe.

Ukoliko želite, možete da nas kontaktirate za sve detalje i besplatne konsultacije u vezi ovog domena.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.