“Ulica zanatskog piva” (Gospojina 2019) poziva proizvođače craft piva da prijave učešće na manifestaciji

Poštovani proizvođači zanatskog piva,

pozivamo vas da budete deo manifestacije Velikogospojinski dani – Gospojina 2019 koja se ove godine održava od 22 – 25. avgusta u Novom Bečeju.

Uz bogat muzički program, kulinarska i sportska takmičenja, promocije i izložbe, po treći put organizujemo “Ulicu zanatskog  piva” na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada.

Napominjemo da je prošlogodišnju Gospojinu posetilo preko 150.000 posetilaca, a ove godine očekujemo još i veći broj, kako izvođača, tako i posetilaca ove manifestacije.

“Ulica zanatskog piva” će imati svoju binu na kojoj će publiku zabavljati DJ-evi i pop-rok bendovi. Planirano je da muzički program traje od 18h do 02h svakog dana.

Napominjemo da će u četvrtak jedino “Ulica zanatskog piva” imati program i praktično otvoriti manifestaciju Gospojina 2019.

Uslovi izlaganja:

Za sve izlagače obezbeđeni su štandovi dimenzija 2,5 x 1,25 m. Uz svaku drvenu štand kućicu obezbeđeni su promo pultovi, stolica, rasveta i čuvanje štandova tokom noći. Obezbeđena je hladnjača za skladištenje buradi piva.

U okviru jednog štanda svoje proizvode može da predstavi jedan izlagač. Izlagač je odgovoran za zakonito i savesno obavljanje svoje delatnosti i dužan je da u predmetnom prostoru preduzme sve mere na obezbeđenju sanitarnih uslova, protivpožarne zaštite, bezbednosti i zaštite zdravlja na radu zaposlenih i posetilaca u tom prostoru i odgovoran je za sprovođenje tih mera.

Izlagačke pozicije određuje Organizator. Manifestacija traje od 22.-25.avgusta (4 dana). Radno vreme izložbe je od 16h do  02h. Svi izlagači su dužni da podnesu na uvid skeniran izvod iz APR registra ili potvrdu o aktivnom statutusu za 2019 godinu. Izlagač i Organizator potpisuju Prijavu – Ugovor.

Ulica zanatskog piva_Prijava – Ugovor 2019

Cena zakupa štanda je 25.000 rdinara.

Rok za prijave je 10.08.2019. Overene i skenirane prijave slati na mail: binmarketing.ns@gmail.com.

S poštovanjem,

Dragan Vukotić
Info: 063/517-276

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.